Warning: Creating default object from empty value in /data/www/paralelnilisty_cz/andyho-fakebook/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Dagmar Mastiliakova

Dagmar Mastiliakova

Zobrazená data korespondují s datem odchytu. Pokud například nefungují odkazy na komentáře, mohl být původní post nebo komentář z Facebooku odstraněn, případně mohlo dojít ke zrušení celého profilu.

Původní jméno: Dagmar Mastiliakova
Alias (rename): Není evidováno
Pohlaví: Žena
Počet přátel: Není veřejné
Fotogalerie: 2
Osobní informace: Nejsou veřejné
Veřejný content: Není k dispozici
Založení profilu:
04.02.2017 (ID log)
Ulovil: Paralelní listy

Poznámka:
Generované chyby: mezera před jakýmkoliv interpunkčním znaménkem. Interpunkční freestyle. Oblíbené stránky na FB: Andrej Babiš (ANO); Alena Schillerová (ANO); Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) ANO (politická organizace), Tomio Okamura (SPD)
– Fejk píše stejná osoba jako Alexej Semien

Adresa profilu:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012205397276

Louder than words:

30.11.2018 13:47
Skvělé pane premiére ! Státníky různých zemí se to teď u nás jen hemží ! Opo-zičníci blednou závistí a vytvářejí fake news, protože ničeho jiného nejsou schopni ! Novinářům a trollům už normální lidé nevěří, protože vědi své ! Hodně úspěchů při jednáních ! Jsme s Vámi !

02.12.2018 15:07
Pane premiére, díky za to hlášení ! Je skvělé a hovoří jasně, co všechno zvládáte ! My Vaší voliči to sledujeme se zatajeným dechem, protože to tu ještě nebylo ! Opo-zičníci ztrácejí půdu pod nohama a dnešní zveřejněné preference je donutí vypít láhev alkoholu nebo kouřit trávu ! Vydržte ten fofr ! Jsme s Vámi !

Facebook Comments

Next Post

Previous Post