Warning: Creating default object from empty value in /data/www/paralelnilisty_cz/andyho-fakebook/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Iva Chamov alias Eva Macháčková

Iva Chamov alias Eva Macháčková

Zobrazená data korespondují s datem odchytu. Pokud například nefungují odkazy na komentáře, mohl být původní post nebo komentář z Facebooku odstraněn, případně mohlo dojít ke zrušení celého profilu.

Původní jméno: Iva Chamov
Alias (rename): Eva Macháčková
Pohlaví: Žena
Počet přátel: 21
Fotogalerie: ano, univerzální kradené
Osobní informace: Žije v Praze
Veřejný content: Ano, zvířátka, příroda, pečení
Založení profilu:
21.05.2009 (ID log)
Ulovil: Paralelní listy

Poznámka:
Extrémně starý profil (2011). Profilová fotka kradená z Pinterestu. Mezi rokem 2010 a 2014 nepublikovaný žádný obsah. Stejné vákuum mezi 2014 a 2017. Je pravděpodobné, že profil dříve využívala skutečná paní Macháčková, čemuž svědčí i odběr stránek, které frčely před 10 lety. Od té doby se paní Macháčková zvládla kompletně přejmenovat, a namísto volného času začala stalkovat stránky Miloše Zemana a Andreje Babiše, kterému nahodile tapetuje příspěvky oslavnými ódami na Andyho božství. V přátelích má několik kontaktů, které jsou pokládány za fejky, ale nepodařilo se to zatím prokázat. Do komentářů obvykle metá atypické emoji.
Fake občas reaguje i ve vláknech komentářů. Zásadně ale neodpovídá na dotazy.

Adresa profilu:

https://www.facebook.com/eva.machackova.50

Louder than words:

04.12.2018 13:51
Pane premiére, děkujeme Vám i Vaší paní ??❣️??
za skvělou reprezentaci, na kterou bohužel mnoho našich spoluobčanů nejsou zvyklí, a proto zřejmě tolik dychtí po návratu domin Nečasových, »kolombových« Sobotkových a jim podobných tragikomedií!

04.12.2018 13:33
Nádherná paní premiérová, ??? jsme na Vás velmi pyšní. ❣️
Hezký den.

Facebook Comments

Next Post