Warning: Creating default object from empty value in /data/www/paralelnilisty_cz/andyho-fakebook/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Peťulína Markvartová

Peťulína Markvartová

Zobrazená data korespondují s datem odchytu. Pokud například nefungují odkazy na komentáře, mohl být původní post nebo komentář z Facebooku odstraněn, případně mohlo dojít ke zrušení celého profilu.

Původní jméno: Peťulína Markvartová
Alias (rename): Není evidováno
Pohlaví: Žena
Počet přátel: Viditelní pouze společní
Fotogalerie: Nejsou veřejné
Osobní informace: Částečně veřejné
Veřejný content: Ano
Založení profilu:
27.05.2018 (ID log)
Ulovil: Paralelní listy

Poznámka:
Velmi sofistikovaný fejk. V příspěvcích se například označuje se svojí „kamarádkou“ fejkem, který byl založen přesně o dva dny dříve, než profil Peťulíka. V soukromých informacích uvedeno zaměstnání Policie České republiky, což má však zřejmě pouze budit „respekt uniformy“.
Profilová fotka patří Kelly Jean, která je známa jako Cosplayer League of Legends, Blizzard nebo Resident evil. V tomto duchu jsou vedeny i oblíbené stránky fake profilu, které odkazují právě na tyto počiny. Fotografie profilu jsou licencované pro Shutterstock.
Zájmy odpovídají spíše mužskému pohlaví. Odebírán je například obsah z Přiznání kluků a holek nebo Filip Grznár official. Peťulína taktéž pořádá událost Kurz análního milování pro začátečníky, která se ale bohužel neuchytila.

Adresa profilu:

https://www.facebook.com/petulina.markvartova.5

Louder than words:

30.11.2018 09:09
Výborná práce pane premiére. Takhle zeme neměla nikdy pracovitejsiho politika.

25.11.2018 12:40
Pane premiére kde máte tlumočníka? Aha promiňte nejste pan Fiala ?????

23.11.2018 19:04
Pane premiére gratulujeme k dnešní výhře ve sněmovně. Fiala, Okamura a Farský utřeli rypák 😀

 

Facebook Comments

Next Post

Previous Post