Warning: Creating default object from empty value in /data/www/paralelnilisty_cz/andyho-fakebook/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Silvie Bernadette

Silvie Bernadette

Zobrazená data korespondují s datem odchytu. Pokud například nefungují odkazy na komentáře, mohl být původní post nebo komentář z Facebooku odstraněn, případně mohlo dojít ke zrušení celého profilu.

Původní jméno: Silvie Bernadette
Alias (rename): Není evidováno
Pohlaví: Žena
Počet přátel: Nejsou veřejní
Fotogalerie: Ano, jedna fotografie
Osobní informace: Nejsou veřejné
Veřejný content: Ano, většinou slinty na podporu Andreje Babiše
Založení profilu:
01.12.2015 (ID log)
Ulovil: Paralelní listy

Poznámka:
Prastarý profil, který se probudil k větší aktivitě až na podzim roku 2018, kdy začal přidávat content. Dříve nárazově plnil komentáře, například při gratulacích Andyho svatby a pak zase na rok zmizel.
Jméno profilu odkazuje na francouzskou umělkyni Sylvii Bernadette, ovšem s chybou v křestním jméně.
Jediná publikovaná fotografie se vztahuje k demonstraci AUVA, na které se objevily transparenty v podobě šibenic. Sdílený obsah profilu odkazuje většinou na úspěchy Andyho. Vlastní obsah není publikovaný žádný.

Adresa profilu:

https://www.facebook.com/bernadette.silvie

Louder than words:

25.11.2018 11:36
Pane premiére, vy máte pracovní i neděli, kdy většina lidí má den volna. Jste ukázka nezdolné energie a pracovitosti. Nejlepší náš premiér a jsme rádi, že Vás máme a tak skvěle nás reprezentujete ve světě.

Facebook Comments

Next Post

Previous Post